Hamburg University of Applied Sciences

Hamburg, Tyskland.

Pixabay

Hamburg er Tysklands nest største by og en av verdens største havnebyer. Hamburg University of Applied Sciences (HAW Hamburg) har 12 000 studenter og ligger i Hansa-byen nord i Tyskland. Universitetet har fokus på tverrfaglighet, gruppearbeid og praktisk anvendbarhet.

Hamburg University of Applied Sciences

Om avtalen

Avtalen gjelder for Renewable Energy, Nutrition, Microbiology og Biotechnology, men kan åpnes for andre studieretninger også.

Hvem kan søke

For alle Erasmus+ avtaler gjelder at man må ha fullført 60 studiepoeng før utenlandsoppholdet begynner.

Antall plasser

Fire.

Undervisningsspråk

Tysk, og noe engelsk (innen fornybar energi, farmasøytisk bioteknologi og biomedisinsk ingeniørvitenskap). Gode tyskkunnskaper på minst B2-nivå kreves.

Semesterets varighet ved avtaleuniversitetet

Høstsemesteret: september - februar.
Vårsemesteret: mars - juli.

Eksempler på emner tidligere studenter har tatt

B-BIOL

Biochemistry (Lab)

Medicine and Alternative Medicine

Publich Health and Nutrition

Skoleavgift

Erasmus-studenter må betale semesteravgift og semesterregistrere seg ved NMBU for det semesteret de er i utlandet, men slipper da å betale semesteravgift eller andre undervisningsavgifter ved avtaleuniversitetet.
NB!
I Hamburg må det betales et semesterbidrag på 243 euro.

Havnebyen Hamburg

Havnebyen Hamburg. Photo: manywallpapers.com