Kiel, Tyskland.

Pixabay

Kiel er en havneby nord i Tyskland med ca. 250.000 innbyggere. Byen var lenge vertsby for den tyske hovedmarinebasen, og vårt gamle og anerkjente avtaleuniversitetet har sterk tilknytning til maritime emner. Christian-Albrechts-Universität zu Kiel ble grunnlagt i 1665, har over 22 000 studenter og er stolte over sitt pulserende campusliv og havet som kun er en 20 minutters gåtur unna.

Christian Albrechts Universitat zu Kiel

Om avtalen

Avtalen gjelder økonomi fag, men studenter fra andre fagområder kan også søke.

Hvem kan søke

For alle Erasmus+ avtaler gjelder at man må ha fullført 60 studiepoeng før utenlandsoppholdet begynner.

Antall plasser

To studenter i ett år.

Tysk og engelsk.

Semesterets varighet ved avtaleuniversitetet

Høstsemesteret: oktober - februar.
Vårsemesteret: april - mars.

Skoleavgift

Erasmus-studenter må betale semesteravgift og semesterregistrere seg ved NMBU for det semesteret de er i utlandet, men slipper da å betale semesteravgift eller andre undervisningsavgifter ved avtaleuniversitetet.

Universitetet rett ved havet.

Universitetet rett ved havet. Photo: Wikipedia
Published 4. mars 2010 - 16:00 - Updated 1. november 2019 - 10:49