University of Liverpool (veterinær)

  • Liverpool.

    Liverpool.

    Foto
    Pixabay

Liverpool er en by med ca. 450.000 innbyggere i vestlige England, ikke langt fra grensen til Wales. University of Liverpool er et av Storbritannias ledende forsknings- og undervisningsuniversiteter (Russell Group). Fakultetet er rangert høyt blant ledende veterinærinstitusjoner i Europa. Undervisningen holdes ved Universitetets Leahurst Campus, som ligger i jordbruksområdet «Wirral», hvor skolen eier og driver to gårder med produksjonsdyr. En del smådyrundervisning (poliklinisk) finner sted på skolens egen toppmoderne smådyrklinikk i Liverpool sentrum. Det er lett å reise mellom storbyen Liverpool og landlige Leahurst, enten med tog eller bil.

University of Liverpool

Om avtalen

Studenter som studerer veterinær medisin kan ta fra 8 til 15 uker av sine kliniske studier i 8. semester.

Antall plasser

To studenter i vårsemesteret

Prioritering

Søkere bør ha minst «C» i gjennomsnitt på karakterutskrift fra NMBU veterinærhøgskolen. Ved ubrukte plasser kan veterinærstudenter som ikke ha "C" i gjennomsnitt bli tildelt en plass.

Nivå

Fjerde år av profesjonsstudiet (masternivå).

Språkkrav

Minst 4 i engelsk på vitnemålet fra videregående skole.

Godkjenning av studiepoeng

All klinisk praksis i utlandet som er forhåndsgodkjent tilsvarer praksis på NMBU Veterinærhøgskolen, uke for uke (1 uke i klinikk = 1,5 studiepoeng).

Skolepenger

Studenter som reiser på avtalen er fritatt for undervisningsavgift. NMBU har en erasmusavtale med University of Liverpool. Så fremt Brexit ikke påvirker Erasmusavtalen vil våre studenter kunne motta Erasmusstipendet så fremt oppholdet tilfredstiller kravene for å motta stipendet. 

Visum

Visum er ikke nødvendig innenfor EU/EØS-området.

Søknadsskjema finner du her

 

 

University of Liverpool

University of Liverpool

Foto
University of Liverpool

 

Published 2. juni 2015 - 11:10 - Updated 11. desember 2019 - 13:24