Warszawa, Polen.

Pixabay

Warszawa er hovedstaden i Polen og landets største by med 1.720.000 innbyggere. Byen er et populært studiested for polske og internasjonale studenter, og huser så mye som 66 institusjoner for høyere utdannelse. Warsaw University of Life Sciences er den eldste landbrukshøgskolen i Polen, og skolens historie strekker seg helt tilbake til 1816. Universitetet består av 11 fakulteter og rundt 25 000 studenter.

Om avtalen

Avtalen gjelder for landbruk, miljø og økonomi (kun masternivå).

Hvem kan søke

For alle Erasmusavtaler gjelder at man må ha fullført 60 studiepoeng før utenlandsoppholdet begynner.

Antall plasser

Tre plasser per år.

Polsk og engelsk (alle kurs som tilbys til internasjonale studenter).

Semesterets varighet ved avtaleuniversitetet

Høstsemesteret: oktober-februar.
Vårsemesteret: februar-juni.

Skoleavgift

Erasmus-studenter må betale semesteravgift og semesterregistrere seg ved NMBU for det semesteret de er i utlandet, men slipper da å betale semesteravgift eller andre undervisningsavgifter ved avtaleuniversitetet.

Muligheter for bolig

Universitetet tilbyr hybelgaranti til ERASMUS-studenter. Se mer informasjon på hjemmesiden (kun på polsk).

Warsaw University of Life Sciences
Warsaw University of Life Sciences Photo:

Published 5. november 2009 - 14:00 - Updated 23. desember 2016 - 10:27