Aleksandras Stulginskis University - ASU

Kaunas, Litauen.

Pixabay

Omkring 6.000 studenter studerer på Aleksandras Stulginskis University (ASU), tidligere kalt Lithuanian University of Agriculture (LZUU). Universitetet ligger i byen Kaunas, Litauens nest største by med 360.000 innbyggere. ASU arrangerer hvert år Baltikums største messe innen skog- og landbruksfag. ASU er en ideell studieplass for å knytte internasjonale og faglige kontakter under studiene. Kaunas har flere store universiteter, og er en sjarmerende gammel by med landets beste jazzfestival.

Aleksandras Stulginskis University

Om avtalen

Avtalen gjelder for landbruksfag.

Hvem kan søke

For alle Erasmus+ avtaler gjelder at man må ha fullført 60 studiepoeng før utenlandsoppholdet begynner.

Antall plasser

To studenter i ett år hver.

Engelsk og litauisk.

Semesterets varighet ved avtaleuniversitetet

Høstsemesteret: slutten av august - slutten av januar.
Vårsemesteret: slutten av januar - midten av juni.

Skoleavgift

Erasmus-studenter må betale semesteravgift og semesterregistrere seg ved NMBU for det semestret de er i utlandet, men slipper da å betale semesteravgift eller andre undervisningsavgifter ved avtaleuniversitetet.

Kaunas
Kaunas Photo: www.centrehotel.lt