Università degli Studi di Modena e Reggio Emilia

• Ferrari, Italia.

Sportsbilenes by.

Pixabay

Università degli Studi di Modena e Reggio Emilia har campus i to byer, nemlig Modena og Reggio Emilia. Modena, også kjent som "sportsbilhovedstaden", har omlag 180.000 innbyggere. Reggio Emilia, med sine 142.000 innbyggere, ligger ca. en 40 minutters kjøretur unna Modena, på sletten nord for Appenninene (En rundt 1200 km lang fjellkjede som strekker seg langs østkysten av Italia). NMBU har avtale med universitetet innenfor landbruksfag, og dette fakultetet ligger i Reggio Emilia.

Universita degli Studi di Modena e Reggio Emilia

Om avtalen

Avtalen gjelder landbruksfag.

Hvem kan søke

For alle Erasmusavtaler gjelder at man må ha fullført 60 studiepoeng før utenlandsoppholdet begynner.

Antall plasser

Fem studenter i ett semester.

Italiensk.

Semesterets varighet ved avtaleuniversitet

Høstsemesteret: september - februar.

Vårsemesteret: februar - juli.

Skoleavgift

Erasmus-studenter må betale semesteravgift og semesterregistrere seg ved NMBU for det semesteret de er i utlandet, men slipper da å betale semesteravgift eller andre undervisningsavgifter ved avtaleuniversitetet.

Torget i Modena
Torget i Modena Photo: Wikipedia