École d'Ingenieurs de Purpan

• Toulouse i Frankrike.

Toulouse.

Pixabay

École d'Ingénieurs de Purpan ligger i byen Toulouse, Frankrikes fjerde største by med omkring 1,2 millioner innbyggere. Byen er kjent for sine røde mursteinsbygninger og ligger i Frankrikes viktigste jordbruksregion. Over 120.000 studenter bor i byen, og det er kort reisevei til andre europeiske land og storbyer som Barcelona og Madrid. Byen er ung og attraktiv, og tilbyr mange spennende kultur-, mat-, og turopplevelser.

Purpan

Om avtalen

Avtalen gjelder for landbruksfag og matvitenskap.

Hvem kan søke

For alle Erasmusavtaler gjelder at man må ha fullført 60 studiepoeng før utenlandsoppholdet begynner.

Antall plasser

Fransk og engelsk.

Semesterets varighet ved avtaleuniversitetet

Høstsemesteret: September-desember.
Vårsemesteret: Januar-juni.

Skoleavgift

Erasmus-studenter må betale semesteravgift og semesterregistrere seg ved NMBU for det semesteret de er i utlandet, men slipper da å betale semesteravgift eller andre undervisningsavgifter ved avtaleuniversitetet.

Langs elven Garonne i Toulouse

Langs elven Garonne i Toulouse Photo: Ukjent