Utvekslingsmuligheter Miljøfysikk og Fornybar Energi

• Miljøfysikk og fornybar energi.
    Pixabay

Mange av arbeidsplassene som ansetter våre studenter er internasjonalt orienterte og verdsetter internasjonal erfaring høyt i en jobbsøkerprosess. Miljøfysikk og fornybar energi er et internasjonalt fagfelt med global relevans, og studenter opparbeider seg kunnskap som kan bidra til å løse verdens energi- og miljøutfordringer. Et utvekslingsopphold kan bidra til at du opparbeider deg økt faglig innsikt og et internasjonalt nettverk, verdifull lokalforståelse og viktige språkkunnskaper som kan gagne både fagfeltet og deg selv senere i karrieren.

Utvekslingsmuligheter Miljøfysikk og Fornybar Energi

"Miljøfysikk og fornybar energi er et studium som utdanner kandidater til å kunne løse fremtidens energi- og miljøproblemer. Disse problemene er i høyeste grad internasjonale og de tilhørende fagfeltene finner du ved læresteder over hele verden" (førsteamanuensis Arne Aune Grimenes).

REALTEK tilbyr utvekslingsmuligheter ved universiteter av svært god kvalitet, der man kan få påfyll og andre perspektiver innen eget fagfelt. På utveksling kan du møte fagfolk med visjoner og tanker som er annerledes enn de du kjenner til fra før, og som kanskje kan inspirere deg til videre retning i studier eller arbeidsliv. REALTEK oppfordrer alle studenter til å ta et semester i utlandet!

Når kan jeg dra på utveksling?

Blant de som studerer miljøfysikk og fornybar energi er det populært å reise på utveksling 3 eller 4. studieår.

Hvor kan jeg reise?

Vi har avtaler med flere universiteter av høy kvalitet. Er du usikker på hvor du vil reise har tidligere studenter på miljøfysikk og fornybar energi vært svært fornøyde med:

- Universitet 1 (sett inn link til avtaleside)

- Universitet 2 (sett inn link til avtaleside)

- Universitet 3 (sett inn link til avtaleside)

Flere muligheter

Ønsker du å reise på utveksling, finnes det mange flere muligheter enn de som er listet opp her. For mer informasjon kan du besøke nettsidene til NMBU Utveksling. Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer? Ta kontakt med utveksling@nmbu.no.

Published 22. February 2018 - 14:35 - Updated 12. mars 2018 - 12:42