24-åring utkonkurrerte 5544 søkere

Av Marte Skjerping

jobb
jobb

Julie på 24 år utkonkurrerte 5544 søkere da Statoil lyste ut 69 stillinger til sitt toårige graduate-program tidligere i år. Pressetalsperson Erik Haaland hos Statoil forteller til iTromsø at Vadholm konkurrerte med både norske og internasjonale søkere.

Vi legger stor vekt på internasjonal erfaring, og da er det en fordel at hun har hatt to utvekslingssemestre i utlandet, sier Erik Haaland, pressetalsperson i Statoil. Julie Vadholm ble ferdig med studiene i juni og måneder senere begynte hun hos arbeidsgiveren som står høyest på ønskelisten hos landets ingeniører.

– Jeg føler meg veldig heldig som får jobbe i en bedrift som gir så mange muligheter. Jeg tror de synes det er gøy å få inn unge hoder, sier Vadholm til iTromsø etter drøye to måneder hos Statoil.

I Universum-undersøkelsen fra 2017 havner Statoil på topp over drømmearbeidsgivere blant tidligere ingeniørstudenter. Universum Norge kartlegger hva yrkesaktive nordmenn mener om de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge.

– Julie er valgt etter en helhetsvurdering av bakgrunn, erfaring, personlighet og engasjement i foreninger utenfor studiene, sier Haaland til iTromsø.

Les hele saken (bak betalingsmur).

Publisert - Oppdatert

Del på