Meny
Utveksling
Aktuelt
+Hvor og når

24-åring utkonkurrerte 5544 søkere

  • jobb

Julie på 24 år utkonkurrerte 5544 søkere da Statoil lyste ut 69 stillinger til sitt toårige graduate-program tidligere i år. Pressetalsperson Erik Haaland hos Statoil forteller til iTromsø at Vadholm konkurrerte med både norske og internasjonale søkere.

24-åring utkonkurrerte 5544 søkere

Vi legger stor vekt på internasjonal erfaring, og da er det en fordel at hun har hatt to utvekslingssemestre i utlandet, sier Erik Haaland, pressetalsperson i Statoil. Julie Vadholm ble ferdig med studiene i juni og måneder senere begynte hun hos arbeidsgiveren som står høyest på ønskelisten hos landets ingeniører.

– Jeg føler meg veldig heldig som får jobbe i en bedrift som gir så mange muligheter. Jeg tror de synes det er gøy å få inn unge hoder, sier Vadholm til iTromsø etter drøye to måneder hos Statoil.

I Universum-undersøkelsen fra 2017 havner Statoil på topp over drømmearbeidsgivere blant tidligere ingeniørstudenter. Universum Norge kartlegger hva yrkesaktive nordmenn mener om de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge.

– Julie er valgt etter en helhetsvurdering av bakgrunn, erfaring, personlighet og engasjement i foreninger utenfor studiene, sier Haaland til iTromsø.

Les hele saken (bak betalingsmur).

 

Published 13. november 2017 - 7:50 - Updated 14. november 2017 - 8:00