2. Søke om bolig, stipend og parkering

Bolig og lån

Bolig

Å bo i studentbolig er en viktig del av det sosiale studentlivet. Som NMBU student har du flere studentboliger å velge mellom. Søk bolig allerede i dag!

Lån

Som student må du sette deg inn i reglene for lån og stipend. Vi anbefaler deg at du gjør deg godt kjent med det som er relevant for deg på lånekassen.no
Lån og stipend blir ikke utbetalt fra Lånekassen før semesteregistrering og betalt semesteravgift er registrert.

Parkering

Hvis du planlegger å kjøre bil til campus, må du også registrere bilen din i NMBUs parkeringsløsning.

Det er det APCOA Parking Norway AS (tidligere EuroPark) som håndhever parkeringsordningen for NMBU (campus Ås).
For å kunne parkere ved NMBU, campus Ås må du registrere deg i parkeringsløsningen til Apcoa Flow. Du kan laste ned appen eller registrere deg på nettsiden. Windows telefoner støttes ikke av appen.

Det finnes også noen gjesteparkeringsplasser på campus. Brukere av disse må betale via appen eller nettsiden til Apcoa, eller på billettløse parkeringsautomater der en registrerer registreringsnummeret.
Du kan lese mer om parkeringsordningen her. Spørsmål om parkering rettes til parkering@nmbu.no

Relatert innhold
1. Registrere deg i NMBU systemer

Du må ha takket ja til studieplassen, for å kunne registrere deg. Det kan gå litt tid fra du har takket ja til du kan registrere deg i NMBUs systemer. Du vil motta en sms fra oss når du har fått studierett og din brukerkonto er klar for aktivering (tidligst 2/8).

2. Søke om bolig, stipend og parkering

Det er mye å passe på når man er ny student. I tillegg til å registrere deg i systemene på universitetet, må du skaffe deg bolig og kanskje studielån.  Gjør deg kjent med SiÅs og Lånekassen.

3. Bli kjent med viktige studentverktøy

Som ny student vil flere systemer være nye og ukjente for deg. Her finner du informasjon om de viktigste. Ta deg tid til å gjøre deg kjent med systemene - det vil være til stor hjelp i din studiehverdag!

4. Fadderuka 2021

Årets faddere gleder seg til å møte deg! Vi ønsker deg velkommen til en gøyal, trygg og sosial semesterstart. Fadderne er her for deg - bruk dem! Ingen spørsmål er dumme, og alle har vært nye en gang.

Informasjon om årets fadderopplegg vil bli publisert i løpet av juli.

Published 29. mai 2020 - 9:35 - Updated 30. juni 2021 - 14:37