NMBUhjelp - en ny brukeropplevelse for henvendelser

Du finner NMBUhjelp ved å gå til https://nmbuhjelp.nmbu.no/tas/public/ssp/

NMBUhjelp består av søkefelt samt tjenesteområder. Vi oppfordrer til bruk av søkefunksjonen. Her kan du søke etter både tjenester, brukerveiledninger samt skjemaer for kontakt. En av fordelene med NMBUhjelp er at du enkelt kan holde oversikt over dine spørsmål /hvenvendelser og følge med på status på disse.

Mine saker

• Du får nå samlet alle dine henvendelser i selvbetjeningsportalen til NMBUhjelp.
  • Du kan se statusen på saken din
  • Du ser den samlede samtalehistorikken på saken
  • Du kan stille oppfølgingsspørsmål på eksisterende saker
  • Du kan selv avslutte saken din hvis problemet ikke lenger er relevant

Brukerveiledninger

NMBUhjelp oppdateres fortløpende med relevante brukerveiledninger som skal bidra til at du finner hjelp til det du lurer på selv. Kanskje det du lurer på allerede har en løsning.
Veiledningsbasen består av følgende:

• Oversikt over tjenester som tilbys nå
  • Brukerveiledninger
  • Skreddersydde skjemaer. Dette kan være alt fra melde fra om problemer til å bestille tilganger.

Tjenesteoversikt

• Tjenester er sortert etter tema
  • Naviger deg frem etter tjenestene eller benytt søkefunksjonen i toppen

Du kan melde inn saker med et skjema

Fordelen med å benytte et skjema i NMBUhjelp er at saksbehandleren kan ha dialogen med deg om henvendelsen. Dette gjør at vi i mindre grad trenger å stille deg oppfølgingsspørsmål for å kunne gi den hjelpen du trenger. Du vil dermed kunne få svar på din henvendelse raskere.

De eksisterende epostadressene for kontakt med Dokumentsenteret, IT og Studieavdelingen videreføres inntil videre.

Vi tror denne løsningen vil gjøre hverdagen lettere for deg når du har behov for hjelp innenfor de tjenestene som nå er lagt inn i NMBUhjelp.

En engelsk versjon av NMBUhjelp lanseres snart. Prosjektet setter pris på tilbakemeldinger. Under kontakt oss i NMBUhjelp ligger det skjema for å gi tilbakemeldinger.

Published 16. April 2021 - 15:17 - Updated 27. April 2021 - 12:36