Vi feirer oss selv i september

Hvordan mener du vi skal tilrettelegge høstens beste arrangement for deg som student og ansatt ved NMBU? Nå har du muligheten til å spille inn dine kreative innspill.

Vi ser for oss et stort felles arrangement i arbeidstiden helt i begynnelsen av september. Feiringen kan ha faglig innhold, morsomt innhold, rebusløp, konkurranser, kahoot, kunnskapsdeling, stands, selskapsleker, mat, musikk eller kanskje noe helt annet. Send inn ditt forslag allerede nå.  

«Endelig er vi samlet» er en foreløpig arbeidstittel på det vi mener er høstens store begivenhet. Her skal studenter og ansatte møtes i et helt eget arrangement. Dette kommer i tillegg til den offisielle åpningen/nøkkeloverrekkelsen av de nye veterinærbyggene. Overrekkelsen er satt til 1. september, men denne store og viktige fellesmarkeringen vil gå noen dager senere. Dato kommer! 

Vi ser for oss at feiringen skal gjennomføres i arbeidstiden. Det arbeides derfor med å få til undervisningsfri. Og det er store sjanser for at vi vil samles utendørs. Koronasituasjonen kan selvsagt påvirke gjennomføringen, men akkurat nå jobber vi som om at koronasmitten vil være under kontroll i september.  

Published 19. February 2021 - 13:00 - Updated 19. February 2021 - 13:48