Velkommen til nytt semester!

• Studere
    Pixabay

Nå er vi i gang igjen! Gjør deg klar for et nytt semester!

av SiT

Velkommen til nytt semester!

Selv om hverdagen fremdeles preges av covid 19 er det viktig å komme igang igjen. Vi oppfordrer alle studenter til å forsøke å ha et så meningsfyllt studentliv som mulig, selv med de restriksjonene vi har.

Gjør deg klar for et nytt semester  - frist 1. februar

For å kunne studere må dette være på plass:

1. Semesterregistrering og betaling av semesteravgift

Logg deg på Studentweb og gå igjennom semesteregistreringen og hent betalingsinformasjon for semesteravgiften. Husk å generer ny faktura og bruke kid nummer ved innbetaling.

2. Oppmelding i emnene du skal ta denne våren

Det er studentenes selv som skal melde seg opp i emner. Det er viktig at du finner ut hvilke emner du skal ta denne våren og melder deg opp til undervisning og eksamen i disse emnene før 1. februar

NB: Dersom du er helt ny student ved NMBU må du først aktivere din NMBU brukerkonto. Informasjon om hvordan du gjør det finner du i sjekklisten for nye studenter. Denne gir deg svar på det meste du trenger å vite for å komme igjen med studiene.

Bruk de tilbudene som finnes!

Studentlivet handler om mer enn å lese. Vi oppfordrer alle studenter til å bruke tilgjengelige fasiliteter både på og utenfor campus. Selv om det meste av undervisningen foregår digitalt er det fremdeles mulig å bruke lesesaler, grupperom og kantiner. Ta en tur til det nye flott bygget Bikuben, der kan dere spise lunch, prate i tillegg til å lese.

Ta vare på hverandre!

Vi oppfordrer alle til å ta litt ekstra godt vare på hverandre nå. ta en telefon til en du ikke har snakket med på en stund, avtal og gå en tur for å få frisk luft og avveksling, forsøk å være kreative, det er ikke så mye som skal til for at dagen blir litt hyggeligere for deg og dine medstudenter.

Published 1. desember 2020 - 13:35 - Updated 21. januar 2021 - 14:57