Velkommen tilbake til campus, håper dere har hatt en fin ferie!

• Nytt år nye studier
    Håkon Sparre

Gitt COVID-19 blir undervisningssituasjonen dette semesteret annerledes enn tidligere. Det vil både være undervisning ved fysisk oppmøte og digital undervisning.

av SiT

Velkommen tilbake til campus, håper dere har hatt en fin ferie!

Når dere er på campusene er det avgjørende at vi ivaretar godt smittevern både for dere og for undervisere. Alle undervisningslokaler er derfor satt opp for å imøtekomme kravet om 1 meters avstand.

Vi minner også om tiltakene at du må ha gjennomført smittevernskurset i canvas innen du kommer på campus.
Det er satt opp spritdispensere ved inngangen til alle bygg – bruk de, og så er det viktig at du bruker våtserviettene i klasserommene for å tørke av den plass du har brukt i klasserommene.

Les mer om spørsmål og svar om coronatiltakene her: jeg tror jeg er smittet, jeg er syk, undervisning og eksamen og mye mer

Studieteknikk i en digital hverdag
Du finner mye relevant informasjon om å være student i en digitalt tid med gode råd og tips fra Læringssenteret som vi håper kan hjelpe deg.

Vaffeltorsdag - digitalt
Vaffeltorsdag starter opp igjen digitalt fra og med 3. september: Hvordan ta vare på deg selv din psykiske helse når den digitale studiehverdagen fortsetter
Tema for 10. september er: Mat for fysisk aktivitet og prestasjon

Trenger du noen å snakke med?
Er du bekymret kan du ta kontakt med Helsestasjonen, din studieveileder, SiT eller studentpresten.

Published 31. august 2020 - 15:50 - Updated 10. september 2020 - 17:03