Informasjon om koronavirus til NMBU-studenter

  • Koronaviruset Dersom du tror du er smittet må du ta kontakt med fastlegen din (på telefon) eller telefonlegevakt 116117
    Foto
    Shutterstock
NMBU har stengt begge campusene etter pålegg fra regjeringen. Nye digitale undervisningsformer er tatt i bruk, da undervisning som foregår fysisk på begge campusene er innstilt til og med 14. april.  

Informasjon om koronavirus til NMBU-studenter

Campus er stengt for studenter og dørene låst. All undervisning som krever fysisk oppmøte på campusene er innstilt til og med 14. april. NMBU har tatt i bruk alternative løsninger for undervisning. Følg med på Canvas for detaljer om dine emner.

Her kan du som student holde deg oppdatert: Ofte stilte spørsmål.

 

Personer som har kommet hjem fra utenlandsreise skal i 14 dagers karantene. Er du på utveksling denne våren, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Studentenes informasjonstorg. De som skal ut til høsten fortsetter med planleggingen, men venter med å kjøpe billett. 

I en pandemi som denne må vi handle i solidaritet med de svakeste. Vi må gjøre det vi kan for å begrense smittespredning blant risikogruppene og minimere presset på helsevesenet. I praksis betyr det å være nøye med smittehygiene, å respektere karanteneregler og å møte sentrale tiltak med forståelse. 

Published 28. February 2020 - 11:23 - Updated 25. mars 2020 - 8:38