Kurs i studieteknikk

• Studenter
    Håkon Sparre

Hvordan utnytte skippertak, ha mer fritid og oppnå toppkarakterer

Kurs i studieteknikk

For å få toppkarakterer trenger vi ikke selvdisiplin som et skolelys, intelligens som en professor eller flaks som en lottovinner. Vi trenger bare å vite hva vi skal gjøre.

ToppFokus, ToppLæring og ToppPrestasjon er de tre strategiene i ToppkarakterSystemet som handler om evnen til å bli konsentrert, tilegne oss kunnskap og prestere på eksamen.

Forfatter og foredragsholder viser enkle teknikker for hvordan du bruker fokus i praksis for å bli raskere ferdig med bedre resultat.

ToppkarakterSystemet tar hensyn til at vi alle er unike, har egne læringsmetoder, studieteknikker og motivasjon for å jobbe med skolen.

Bruk demokratitimen, kl. 1215 – 1400, onsdag 11. sep 2019 til nyttig og inspirerende foredrag!

Som inspirasjon kan du sjekke ut noen videosnutter fra tidligere kurs her.

Ingen påmelding. Inviter med deg dine NMBU-studievenner og møt opp!

Kurset er gratis og åpent for alle studenter ved NMBU.
Undervisningen vil foregå på norsk.

Arrangør: Karrieresenteret ved NMBU

Foredragsholder: Nikolai Høibo, ToppkarakterSystemet

Sjekk gjerne ut hjemmesiden til ToppkarakterSystemet  og få mer info om kurskonseptet samt gode studieteknikktips.

Velkommen!

Published 5. august 2019 - 9:37 - Updated 5. august 2019 - 9:44