Deltidsjobb: Teknisk vakt under digital eksamen

• Digital eksamen
    Shutterstock

Har du lyst til å være teknisk vakt under digital eksamen? Vi søker serviceinnstilte studenter med grunnleggende datakunnskaper til deltidsjobb i eksamensperioden.

Deltidsjobb: Teknisk vakt under digital eksamen

NMBU har de siste årene gjennomført digitale skoleeksamener. For å kunne fortsette å tilby digital eksamen i flere emner, trenger vi vakter med teknisk kompetanse som kan være tilstede på eksamenssalene.

Vi søker deg som er student, og som har lyst til å jobbe litt ekstra i eksamensperioden. Arbeidet vil i hovedsak bestå i å være tilstede på eksamenssal, bidra med hjelp ved oppstart av eksamen, hjelpe med nettilkobling, nedlasting og installasjon av eksamensnettleser, og være tilgjengelig for spørsmål og veiledning under eksamen.

Du bør være samarbeidsvillig, serviceinnstilt og pålitelig. Du må beherske norsk og engelsk. I tillegg må du ha generell forståelse for og erfaring med IT. Du bør ha mulighet til å delta som vakt under flere av dagene i eksamensperioden i vår, og også interesse for å delta igjen ved kommende eksamensperioder.

Opplæring vil bli gitt, og vaktene vil tilpasses så det ikke krasjer med egne eksamener.

Søknad eller spørsmål ang stillingen sendes til eksamen@nmbu.no . Merk e-posten med ‘Teknisk vakt digital eksamen’.

Søknadsfrist: fortløpende.

Published 12. september 2018 - 11:32 - Updated 15. mars 2019 - 10:35