Venter du på vitnemål fra NMBU? Da bør du lese dette

Dette er informasjon som gjelder bachelor-, master- og PPU studenter ved NMBU Campus Ås.

Venter du på vitnemål fra NMBU? Da bør du lese dette

For å bli registrert med fullført grad, må du ha mottatt alle resultater og utdanningsplanen din må være godkjent. Dersom du er usikker på dette, ber vi deg å ta kontakt med studieveilederen din.

Når du har fullført graden din, får du en automatisk e-post fra oss og graden din blir synliggjort i Vitnemålsportalen. Gjennom Vitnemålsportalen kan du selv hente ut resultatene dine fra NMBU og dele dem med relevante parter. Vitnemålsportalen gjør det enkelt å vise resultatene dine når du søker jobb eller videre studier.

Utskriften av vitnemålet ditt sendes ikke lenger automatisk. Ved behov for utskrift av vitnemålet ditt, kan du bestille dette gjennom skjemaet: Bestilling av vitnemål.

Mer informasjon om gradstildeling og vitnemål fra NMBU finnes her: Vitnemål fra NMBU.

NMBU gratulerer med fullført grad og ønsker deg lykke til videre!

Published 7. mars 2019 - 8:36 - Updated 7. mars 2019 - 12:50