Tegnekonkurranse

• NMBU-student Marte Uthus Solum har laget årets tegning til immatrikuleringen med roser. Rosene har Solum satt inn en montasje med tegningen som Daniel Ewald lagde i forbindelse med en Jubileumsbok for Studentsamfunnet.
    Skisse av Marte Uthus Solum og Danel Ewald

Bor det en kunstner i deg? Bli med på konkurransen om årets trykk til immatrikuleringsseremonien 2019! Fristen er 15. april.

Tegnekonkurranse

16. august skal nye studenter ønskes velkommen til NMBU gjennom den tradisjonelle immatrikuleringsseremonien. En viktig del av seremonien er at studentene hilser på rektor, mottar en rose og et bilde med årets NMBU-trykk.

Det arrangeres tegnekonkurranse om årets NMBU-trykk. Trykket må være relatert til og gjenspeile NMBUs visjon, studietilbud, campus og studentliv.

Format: A5
Levering: Tegningen leveres på SiT i Urbygningen i en konvolutt merket «Tegnekonkurranse». Skriv navn og telefonnummer på konvolutten.
Frist: 15. april

En jury med rektor i spissen velger vinneren. NMBU ønsker å kunne bruke vinnertrykket i flere anledninger.

Vinner vil bli premiert. Vi gleder oss til å motta ditt bidrag!

NMBU-student Marte Uthus Solum vant konkurranse i 2018. Solum har satt inn roser i en montasje med tegningen som Daniel Ewald lagde i forbindelse med en Jubileumsbok for Studentsamfunnet.

Skisse av Marte Uthus Solum og Danel Ewald

Published 21. januar 2019 - 11:31 - Updated 21. januar 2019 - 12:24