Vaffeltorsdag hver torsdag kl. 15.15 på SiT

• Vaffeltorsdag hver uke på Studentenes Informasjonstorg (SIT).
    Canva

Vaffeltorsdag er et ukentlig arrangement med et studentaktuelt tema, ofte innledet med et foredrag som varer i 15-30 minutter. Alle studenter er velkomne til SiT for å høre på foredraget, møte medstudenter og spise vafler.

Vaffeltorsdag hver torsdag kl. 15.15 på SiT

Vaffeltorsdag arrangeres hos Studentenes informasjonsTorg (SiT) torsdager kl. 15.15. Etter en kort presentasjon med tema som stressmestring, masteroppgaveskriving, utveksling eller jobbsøk, blir vaflene servert og man kan sette seg ned og diskutere temaet videre med medstudenter og bli kjent med andre.

Vaffeltorsdag er åpent for alle studenter, uavhengig av hvilket tema som står på programmet. Presentasjonene blir som regel holdt på norsk, men spørsmål kan alltid besvares på engelsk i etterkant.

Følg SiT på Facebook for oppdaterte Vaffeltorsdag-arrangementer og program.

Velkommen!

Published 29. november 2017 - 14:12 - Updated 7. november 2019 - 12:37