Nå kan du søke om utveksling!

"Jeg hadde litt blandede følelser før avreise, men i dag er jeg så vanvittig glad for at jeg dro. Det var definitivt det beste halvåret i livet mitt!" sier bioteknologistudenten, Ida.

Å reise på utveksling er for noen en selvfølgelighet, mens for andre en stor og vanskelig avgjørelse. Uansett hvilken kategori du tilhører er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på Studentenes Informasjonstorg (SIT), eller komme innom oss for en samtale. På NMBU Utveksling sine nettsider kan du finne oppdatert og nyttig informasjon om alle våre utvekslingsavtaler, og ønsker du å få innblikk i livet som utvekslingsstudent kan du følge NMBU-studenter ute i den store verden @NMBU_Exchange på Instagram og Snapchat. Følger du Utveksling NMBU på Facebook er du sikret oppdateringer om utveksling og det nyeste av informasjon.

"Bare gjør det! Hvis ikke kan du gå glipp av det beste året i livet ditt!" sier førsteamanuensis Simen Røde Sandve. "Hadde jeg visst hvor viktig det var tidligere, hadde jeg selvfølgelig reist" sier professor Siri Fjellheim. Internasjonal erfaring kombinert med spisskompetanse innenfor ulike fagretninger er mer og mer etterspurt på arbeidsmarkedet. Et utvekslingsopphold kan gi deg høyt faglig utbytte og ny og beriket faglig innsikt, men også muligheter til å knytte vennskap og nettverk på tvers av landegrenser.

NMBU har samarbeidsavtaler med universiteter av høy kvalitet over hele verden, så mulighetene for utveksling er mange! Søknadsskjema fylles ut og sendes digitalt.

Torsdag 18. januar er utveksling tema for Vaffeltorsdag på SIT. Er du nysgjerrig, fortsatt litt i tvil, eller har mange spørsmål innen den tid, oppfordrer vi deg til å delta på denne.

Kontakt oss gjerne på utveksling@nmbu.no dersom du har noen spørsmål.

Vi gleder oss til å motta søknaden din!

Søknadsfrist: 1. februar 2018

Published 28. november 2017 - 13:18 - Updated 28. november 2017 - 13:40