Nettvett.

Nettvett: Hvordan beskytte seg mot hackere, svindlere og egne tabber

Hvorfor må passord være så komplisert? Hvordan blir jeg svindlet? Hvorfor vil noen hacke NMBU? Må vi være paronoide? Kan vi fortsette å være naive? Få svar på disse spørsmålene torsdag 19. oktober kl.  10-12 i Festsalen på Campus Ås. Det blir servert pizza!

Studiebarometeret 2017

Si din mening om studieprogrammet ditt!

Er du 2.- eller 5.-årsstudent? Delta i Studiebarometeret og vinn en iPad!

Serum konferanse

SERUM Hackathon

SERUM Hackathon er en 48-timers workshop for studenter hvor deltakerne skal lære seg å arbeide med innovasjon i praksis.

Nyttige og spennende kurs for studenter høst 2017

Kurs for studenter i blant annet: ny student, livsendring, bedre søvn, stressmestring, familiesituasjoner m.m.

Bilde til nye studenter

Fikk du av ulike årsaker ikke hentet bildet ditt på immatrikuleringen? Da kan du komme til Studentenes Informasjonstorg (SIT) for å hente det. Vi holder til i første etasje i Urbygningen.

Logo Verdensdagen

10. oktober er Verdensdagen for psykisk helse

Husk dagens foredrag med Adil Khan - Kan man snu motgang i livet til noe godt?  Tirsdag 17. oktober kl 19.00 i Festsalen, Samfunnet. Delta også i kampanjen på Instagram #mingledeNMBU.

Gjesteforelesningen vil holdes i Festsalen U215 i Urbygningen på Campus Ås mandag 10. oktober klokken 12.15.

Hvilerom for studenter - Urbygningen

Urbygningen har ett hvilerom tilgjengelig for studenter som av helsemessige årsaker har behov for å ta en pause.

Hovedopptak 2017

Studentopptaket 2017 er klart

Resultatet fra Samordna opptak er nå klart og vi er glade for å kunne ønske alle nye studenter velkommen til NMBU

Money

Endringer i reglene for stipend og lån fra lånekassen

Lånekassen har endret reglene for stipend og lån for studenter som studerer i inn- og utland

Klinikker

Båndtvang hele året på Campus Ås

Det er båndtvang hele året på Campus Ås og det båndtvang fra 1. april til 15. oktober på beiteområdene til NMBU.

Vitnemål

Vitnemålsportalen

Vet du at det finnes en vitnemålsportal?

Solsikker på Vollebekk forsøksgård

Utdanningsstipend 2018

Føremål med utdeling av stipendet er å stimulera til aktivitet som vil vera til nytte for å få eit meir variert yrkesliv i Sunnhordland. Stipendet er på kr. 35.000,-

Sommerhjernen2017: Slik jobber du for å få de beste karakterene til sommeren.

Fem dyr som avgjør eksamenskarakteren din

Vil du ha gode karakterer til våren? Da anbefaler professoren at bør du konsentrere deg som en elefant, jobbe som en okse, planlegge som en leopard og samarbeide som en løve. Men ditt indre nesehorn bør du la ligge i fred hjemme.

Thesis

Viktig melding til deg som er oppmeldt/skal melde deg opp i gradsoppgaven

Dersom du har meldt deg opp til gradsoppgave med oppmeldingsfrist 1. februar, men ønsker å melde deg av, må dette gjøres senest 1. februar, gjelder både 30 og 60 poengs oppgave. Tilsvarende gjelder for oppgaver med oppmeldingsfrist 15. september, ved ønske om å melde seg av denne oppgaven må dette skje senest 15. september.

1. oktober - Søknadsfrist for tilrettelegging ved eksamen

MERK: Søknadsfristen gjelder for studenter som ikke allerede har innvilget tilrettelegging ved NMBU.

Digitalt studentbevis

Digital semesterkvittering

Semesterkvitteringen får du nå på app.

Urbygningen

Timeplanen for vårparallellen 2017 ved campus Ås

Timeplanen for vårparallellen 2017 ved campus Ås er nå publisert

Utveksling til Minnesota

Torske Klubben Graduate Fellowship - for Norwegian Citizens

The Torske Klubben, founded in 1933, is a Minneapolis luncheon club of men of Norwegian heritage who are deeply interested in Norway and Norwegian-American history and relationships.

Deadline:  February 23, 2017

SIU

Johan Jørgen Holst Minnefond for 2017

Utlysningen gjelder stipend til én student for studier på bachelornivå i statsvitenskap ved Columbia University i New York City. Stipendet er på $10 000 per år.

Statistikk

Statistikkhjelp

Nå kan studenter som skal jobbe med masteroppgaven få individuell veiledning i statistikk og dataanalyse.

Gratis HPV-vaksine til kvinner 20–25 år

Ved Ås helsestasjon tilbys det HPV vaksine til alle jenter som er i målgruppen og som oppholder seg i Ås kommune

Verden venter på deg!

Spennende muligheter for deg som vil på utveksling til neste år

NMBU har inngått en ny utvekslingsavtale med Radboud University i Nederland!

NMBUstudent med blyant

E-læring om akademisk skriving?

Læringssenteret ved NMBU tilbyr nyttige verktøy for studentere og undervisere.

Urbygningen

Studentenes informasjons Torg (SiT) har utvidet åpningstid torsdager

Nyhet! SiT har utvidet åpningstid torsdager kl.10-kl.19

Fellesarealer for studenter i Urbygningens andre etasje (rom 204 og 205).

Felles studentareal i Urbygningen

For slitne studenter er det mulig å samle krefter i Urbygningens fellesområder i andre etasje. For de flittige vil det i løpet av høsten bli mulig å reservere grupperom i samme bygning.

SiT på plass i Urbygningen

Fra og med mandag 8. august er Studentenes informasjonstorg (SiT) å finne i Urbygningens første etasje.