Skrivesenteret

Blyant

Nytt fra Skrivesenteret

Akademiske skrivedager 14. og 15. oktober.

Akademisk skriving kan virke komplisert. Følg våre forelesninger på Zoom, og vi guider deg gjennom labyrinten.

Semesterrapport vår 2020

Skrivesenteret er en skriveopplæringstjeneste for studenter og ansatte ved NMBU. Vi gir skriveveiledning til studenter på alle nivåer, produserer digitale læringsressurser, gir skrivekurs og tilbyr råd og støtte ved integrering av skriveopplæring i emner og programmer. Skriving er en drivkraft for læring der faglig kompetanse og gode kommunikasjonsferdigheter går hånd i hånd. Vårt arbeid er basert på grunnleggende prinsipper for akademisk skriving, enten det er veiledning av studenter eller samarbeid med fagpersonell om utforming av skrivetrening for emner og studieprogrammer.

Semesterrapport: Skrivesenteret høsten 2019

Les vår ferske semesterrapport for høsten 2019.

Her finner du nyttig informasjon om antall besøkende, faktultetene som bruker våre tjenester, samt en oversikt over aktivitetene for våren 2020.

Velkommen til skrivesenteret

Våre åpningstider:

Mandag: 9 - 15

Tirsdag: 9 - 15

Onsdag: 9 - 16

Torsdag: 9 - 15

Fredag: 10 - 14

Interessert i å jobbe på skrivesenteret?

For generelle henvendelser: writingcentre@nmbu.no

Bestill en time

Følg oss på Facebook

Follow us in social media