Stillingsutlysning: Vil du lede Ringfestkomitéen 2019?

Som leder vil du blant annet jobbe med å:

• Rekruttere resten av Ringfestkomitéen.
  • Være kontaktperson mot Samfunnet, AU og NMBU.
  • Sette deg inn i tidligere erfaringsskriv.
  • Fastsette møte- og fremdriftsplan.
  • Følge opp resten av komitéen.

Som leder for ringfestkomitéen får du:

• Gratis inngang på alle Samfunnets arrangement.
  • Viktig erfaring innen prosjektledelse og koordinering både innad i komitéen og eksternt.
  • Knytte kontakter.
  • Æren av å sette ditt preg på den store avslutningen for avgangsstudentene i 2019!

Både Arbeidsutvalget og Samfunnsstyret vil være behjelpelig med å rekruttere øvrige komitémedlemmer gjennom sine kanaler. Komitéens størrelse bestemmes av lederen for ringfesten, men tidligere har dette variert mellom 8 og 10 medlemmer. Dersom du vil lede arbeidet med å arrangere vårens Ringfest, send søknad og CV til leder@samfunnetiaas.no innen 5. september Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju 7. September.

Dersom du har spørsmål om stillingen eller Ringfesten for øvrig, ikke nøl med å kontakte en av følgende:

Ane Magnussen: Forkvinne ved Studentsamfunnet i Ås: 95004750/leder.au@nmbu.no

Tord Hauge: Leder av Studenttingets Arbeidsutvalget: 47636511/leder.au@nmbu.no