Sjekk ut det nye styret i Arbeidsutvalget!

• Fra venstre bak Nestleder Hanne Berggreen, påtroppende Velferd Jan Henrik Skisland, påtroppende Internasjonal Rosie Jones, påtroppende Markedsføring Henriette Vågen Aase, påtroppende Styremedlem Jørgen Kaupang-Marthinsen og Leder Jonas Wettre Thorsen. Fra venstre foran, avtroppende Velferd Tord Hauge, avtroppende Internasjonal Lise B. N. Hovd, avtroppende markedsføring Sunniva P. Brajkovic og avtroppende Styremedlem Johanne S. Hempel.

Fra venstre bak Nestleder Hanne Berggreen, påtroppende Velferdsansvarlig Jan Henrik Skisland, påtroppende Internasjonalt ansvarlig Rosie Jones, påtroppende Markedsføringsansvarlig Henriette Vågen Aase, påtroppende Styremedlem Jørgen Kaupang-Marthinsen og Leder Jonas Wettre Thorsen. Fra venstre foran, Velferdsansvarlig Tord Hauge, Internasjonalt ansvarlig Lise B. N. Hovd, Markedsføringsansvarlig Sunniva P. Brajkovic og Styremedlem Johanne S. Hempel.

Ole Johan Holtet

Nytt styre i Studenttingets Arbeidsutvalg er nå valgt! Denne herlige gjengen, skal jobbe for deg og din studenthverdag her på NMBU :)

Sjekk ut det nye styret i Arbeidsutvalget!

Arbeidsutvalget vil takke sittende medlemmer for en fantastisk innsats og den jobben de har gjort for Studentdemokratiet, samt lykke til videre på reisen :)

Published 29. november 2017 - 10:23 - Updated 1. desember 2017 - 11:39