Aktuelt studenttinget

Logo for valg 2017 med riksløve i gull

Hvor og når kan jeg stemme ved valget?

Når og hvor kan du forhåndsstemme ved Stortings- og Sametingsvalget 2017!

Husk gyldig identifikasjon, du behøver ikke valgkort og det er mulig å avgi blank stemme!

Rom for helhet

ROM FOR HELHET!

En av fem studenter strever psykisk, er du en av dem?

Da kan du delta i en gruppe der du får bruke kreative uttrykk til å gjøre en positiv forandring i ditt liv. Klikk på artikkelen for mer informasjon!

Arbeidsutvalget

Studenttingets Arbeidsutvalg ønsker alle nye studenter velkommen!

Er dere klare for et nytt semester? Det er i hvert fall vi i Arbeidsutvalget!

Har du noe du lurer på noe, har et problem eller bare vil ta en kaffeprat kom innom kontoret vårt i Urbyggningen, U121, hverdager mellom 12-14 :)

Foreleser illustrasjon

Semesterets beste foreleser: Ronny Steen!

Semesterets beste foreleser våren 2017 er kåret, og Ronny Steen fra Fakultetet for miljøvitenskap og naturforvaltning (MINA) ble utropt til vinner! Gratulerer!

ås kommune,

Meld flytting til Ås kampanjen

Meld flytting til Ås er en kampanje i regi av kommunen som ønsker at du som student skal melde flytting til Ås! Fordeler ved å melde flytting og kriterier rundt ordningen finner du vedlagt.

Bedre helsetilbud, større påvirkningskraft i kommunen, dekking av tapt reisestipend og utbetaling av et engangsbeløp er noen av godene.

Studentvalget vår 2017

Gratulerer så mye til de nyvalgte ved Studentvalget vår 2017

Her er resultatet av Studentvalget NMBU våren 2017! Sjekk dem ut da vel!

VI ønsker dem lykke til med sin stilling og ser frem til et videre sammarbeid!

Urbygningen

Ønsker din forening å tjene litt ekstra penger?

På Urbygningen vil det bli en ny ordning der det er ønskelig at studenter skal ha ansvaret for å rydde og holde orden på undervisningsrom. Det er første man til mølla for å melde forrenningen sin.

Det er ønskelig med opptil 2 studenter. Dette kan og rulleres innad i foreninger etter avtale.

Studenter i undervisning

Semesterets beste foreleser!

Forrige semester var det David Eilert Eilertsen fra Campus Ås som stakk av med seieren for sine fantastiske forelesninger i Skatte – og avgiftsrett.  Du kan være med og bestemme hvem som vinner denne gangen!

Utdeling av pris for semesterets beste foreleser våren 2015

Semesterets beste foreleser våren 2015

Studenttinget deler ut pris for semesterets beste foreleser hvert semester. Denne våren gikk prisen til David Eliert Eilertsen.

Avtroppende og påtroppende Arbeidsutvalg ved Studentting 7 28.11.16

Nyvalgt Arbeidsutvalg!

Gratulerer til det nyvalgte Arbeidsutvalget, som ble valgt på konsituerende Studentting! Og en stor takk til avtroppende for den gode jobben dere har gjort dette året.

Pokal

Erling Olaf Koppang som semesterets beste foreleser

Erling Olaf Koppang ble kåret til semesterets beste foreleser høsten 2016. Gratulerer!

Referat fra allmøtet

Her er referatet fra studentallmøtet 7. november

Studentting 5 2016.

Momenter fra Studentting 5

Med en full bakbenk kan det godt sies at det var interessante saker oppe til diskusjon på Studentting 5.

Studenttinget

Studentting 4 på 4 minutter!

Hva ble diskutert og bestemt på Studentting 4? Vi presenterer ST4 på 4 minutter!

Sommerblomster foran Tivoli, 2016

Idekonkurranse!

Innovativ idékonkurranse for NMBU-studenter!

I 2017 skal NMBU på nytt arrangere NMBU-konferansen. Men vi trenger å finne frem til et knakende godt konsept for arrangementet – og da helst noe annet enn den tradisjonelle konferanseformen. Har du den beste ideen kan du vinne 10 000 kr og pitch-kurs i regi av Innovasjon Norge.

Ringfest 2015. Taler fra scenen.

Stillingsutlysning ringfestkomiteen

Kjære avgangsstudent!

Tradisjon tro blir det også i år arrangert en storstilt gallamiddag for å markere avslutningen på endt mastergrad. I den anledning søker Samfunnsstyret og Studenttingets Arbeidsutvalg (AU) èn person til å lede det viktige arbeidet med å gjøre Ringfesten 2017 til et vellykket arrangement.

Urbygningen på Campus Ås.

Ansatt rektor og 7 faglige enheter

Etter torsdagens Universitetsstyremøte ble det vedtatt ansatt rektor og 7 faglige enheter ved NMBU. Hva betyr dette for deg og ditt institutt?

Aktuelt studenttinget

Arne Grimenes ble semesterets beste foreleser

Vi gratulerer Arne Grimenes, som ble nominert av studentene og kåret til semesterets beste foreleser! Den offisielle overrekkelsen av prisen skjer på immatrikuleringen i høst.