Karriereveiledning

Urbygningen 2016

Nytt fra karriereveiledning

Vil du hjelpe forskningsprosjektet GUESS ved å besvare en undersøkelse om karriere?

Forskningsprosjektet GUESSS (Global University Entrepreneurial Spirit Students’ Survey) undersøker hva studenter tenker om fremtidige yrkesvalg og relaterte aktiviteter. Dine valg angående karriere og faglig virksomhet i fremtiden er av stor betydning.  Det er med deltakere fra mer enn 1000 universiteter fra 50 land. Din deltakelse er svært verdifull for prosjektet.

Er du interessert i kunstig intelligens? Bli med på AI+ konferansen, helt gratis.

Er du interessert i kunstig intelligens? Lurer du på hvordan miljø og bærekraft kan inkluderes i dette fagfeltet?  AI+ 2021, går av stabelen 19. – 20. mai, og du som NMBU-student er invitert til å delta gratis!