Bli med på Næringslivsdagen onsdag 26.02.

• Karrieredagen
    Næringslivsutvalget NMBU

På Næringslivsdagen kommer næringslivet til AUD MAX for å møte deg. Bli med og opparbeid deg et godt nettverk blant bedriftene som står på stand. Kanskje møter du din fremtidige arbeidsgiver eller finner muligheter for sommerjobb eller oppgavesamarbeid? Messen er åpen fra 12.00-1530.

Bli med på Næringslivsdagen onsdag 26.02.

Næringslivsdagen ved NMBU er en møteplass for studenter og bedrifter.
Dersom du er avgangsstudent ved NMBU har du her mulighet til å forhøre deg om ledige stillinger og trainee-opplegg i de ulike bedriftene. Har du fortsatt noen år igjen, er dette en glimrende mulighet til å bli bedre kjent med bedrifter som er interessert i din utdannelse og deg, planlegge oppgaver og få muligheten til å søke relevante sommerjobber.

Fra 11-12 kan du delta på Jobbsøkerkurset Jobbsøk på 1-2-3. Her får du nyttige tips til hvordan skrive en CV og kort informasjon om jobbsøknaden. Meld deg på via careergate.nmbu.no

Karrieresenteret står på stand og tilbyr CV-gjennomgang. Ta med deg CV'en om du vil ha noen tips!

Vil du vite mer om Næringslivsdagen og hvilke bedrifter som kommer gå til Næringslivsutvalgets nettside

Published 17. February 2020 - 10:21 - Updated 17. February 2020 - 12:15