Interessert i master- eller Phdstipend ved verdens ledende universiteter?

Bli med på digitalt infomøte med Aker Scholarship 14.09.

• Aker Scholarship2
    Aker Scholarship

Aker Scholarship er et stipend for deg som ønsker å reise ut for å ta en Master eller PhD ved et av verdens ledende universiteter. Bli med på digitalt informasjonsmøte 14. september kl. 14.30-15.15. Meld deg på her: https://forms.gle/AfVcaxfy58ise3No7 Sted: Via Zoom (link vil bli sendt ut til alle påmeldte). Stipendet er for norske studenter innen alle fagområder.

På informasjonsmøtet vil du få anledning til å høre mer om stipendet og hva de ser etter.

Bli med på digitalt infomøte med Aker Scholarship 14.09.

Kort om stipendordningen

Aker Scholarship støtter master- og doktorgrader innenfor alle fagfelt ved ni av verdens ledende universiteter: Harvard, Caltech, MIT, Stanford, University of Pennsylvania, Oxford, Cambridge, Imperial College London og National University of Singapore (NUS).

Som Aker Scholar får du finansiering som supplerer andre støtteordninger. Du vil normalt ikke pådra deg studielån under oppholdet. Du vil også få viktig bistand i søknadsprosessene til universitetene som ofte kan være kompliserte.

Aker Scholarship tildeles studenter som er faglig sterke og som har et ønske om å bidra i samfunnet. Det er ingen forpliktelser ovenfor Aker og det stilles heller ingen krav til hva du skal jobbe med etter studiet. Søknadsfristen for å søke stipendet for studiestart høsten 2021 er 26. september 2020.

Les mer om stipendprogrammet på Aker Scholarship sine nettsider. Aker scholarship-programmet har også en Facebook-side.

Kontakt ved spørsmål; kontakt@akerscholarship.no

Published 20. august 2018 - 14:16 - Updated 2. september 2020 - 11:32