Kurs i studieteknikk 11. september kl. 12.15.

• Glade studenter
    Shutterstock.com

Er du ny student eller har vært her noen år og trenger enkle tips for å forbedre studieteknikken din? Bli med på kurs med Nikolai Høibo forfatter av Toppkaraktersystemet. For å få toppkarakterer trenger vi ikke selvdisiplin som et skolelys, intelligens som en professor eller flaks som en lottovinner. Vi trenger bare å vite hva vi skal gjøre, sier Nikolai Høibo. Kurset holdes i demokratitimen i Aastveits audiotorium.

Kurs i studieteknikk 11. september kl. 12.15.

ToppFokus, ToppLæring og ToppPrestasjon er de tre strategiene i ToppkarakterSystemet som handler om evnen til å bli konsentrert, tilegne oss kunnskap og prestere på eksamen.

Forfatter og foredragsholder viser enkle teknikker for hvordan du bruker fokus i praksis for å bli raskere ferdig med bedre resultat.

ToppkarakterSystemet tar hensyn til at vi alle er unike, har egne læringsmetoder, studieteknikker og motivasjon for å jobbe med skolen.

Bruk demokratitimen, kl. 1215 – 1400, onsdag 11. sep 2019 til nyttig og inspirerende foredrag!

Som inspirasjon kan du sjekke ut noen videosnutter fra tidligere kurs her.

Ingen påmelding. Inviter med deg dine NMBU-studievenner og møt opp!

Kurset er gratis og åpent for alle studenter ved NMBU.
Undervisningen vil foregå på norsk.

Published 5. august 2019 - 11:06 - Updated 21. august 2019 - 12:17