Karrieresenteret ønsker nye og "gamle" studenter velkommen!

• Urbygningen
    NMBU

Vi håper dere alle har hatt en fin sommer og er klar for studiestart. Karrieresenteret er et tilbud for alle studenter og Phd-kandidater ved NMBU. Vi tilbyr kurs og veiledning. Er du usikker på om du har valgt riktig studie, eller hva du kan bruke studiet ditt til? Lurer du på hvordan du kan skrive en god søknad eller CV, eller hvordan gjøre et godt jobbintervju? Bruk oss.

Karrieresenteret ønsker nye og "gamle" studenter velkommen!

I løpet av høsten holder vi flere kurs om CV og jobbsøknad, jobbintervjuet og LinkedIn. Du finner mer informasjon om disse her. Hver uke har vi drop-in på SiT. Der kan du komme med karrierespørsmål eller få tilbakemelding på din CV eller søknad. I høst starter vi et samarbeid med Manpower. Hver tirsdag fra 11-13 er de tilgjengelige på SiT for en jobbprat. Ta med deg CVn din og kom innom.

Følg gjerne vår facebookside, Karrieresenteret ved NMBU. Der får du informasjon om våre arrangementer, kurs og foredrag, tips til jobbsøkingen og vi legger ut stillinger fra bedrifter som er interesserte i NMBU-studenter.

Vi ønsker dere et flott semester, og så ses vi kanskje?

Karrieresenteret har kontor U119 i Urbygningen. Ønsker du å bestille tid til veiledning, send oss en epost på karse@nmbu.no

Published 2. august 2018 - 8:44 - Updated 2. august 2018 - 8:52