NMBU-studenter valgt ut til Marine-student bootcamp

Husker dere at Sett Sjøbein tidligere søkte etter kloke hoder blant studenter ved alle universiteter og høyskoler i Norge? To NMBU-studenter er plukket ut til å delta på marine-student-bootcamp. Arrangøren forteller at det var flere gode søkere fra NMBU! Gratulerer til de som ble valgt ut.

NMBU-studenter valgt ut til Marine-student bootcamp

Om arrangementet

Høsten 2017 arrangerer Sett Sjøbein to marine student-bootcamper. De som blir valgt ut får dekket reise og opphold, besøke spennende bedrifter, møte kreative folk og mulighet til å knytte viktige kontakter for videre arbeidsliv.

Deltakerne får en oppgave som skal løses i tverrfaglige grupper og presenteres for en jury. Vinnerbidraget blir presentert 31. august på konferansen Pelagisk Arena 2017  i Ålesund.

Marin student-bootcamp 2017 Villfisk finansieres av Nærings- og fiskeridepartementet. Sett Sjøbein, som står for organiseringen, har arrangert flere bootcamper tidligere.

Published 5. juli 2017 - 10:23 - Updated 5. juli 2017 - 10:31