Aktuelt fra karrieresenteret

Valg

Hvor langt har du kommet med å utvikle din karriere?

På utdanning.no finner du verktøyet karriereplanleggeren. Dette verktøyet er for deg som er under høyere utdanning, og det har først og fremst til hensikt å bevisstgjøre deg på egen karriereplanlegging og karriereutvikling.

CV

Visste du at det er nå det er flest stillinger ute?

Skal du søke sommerjobb, eller er du ferdig med studiene denne våren? Det er nå det er flest jobber utlyst. Karrieresenteret hjelper deg i jobbjakten. Kom på drop-in i neste uke.

karrieredagen

Bli med på Næringslivsdagen 14. februar 2018!

På Næringslivsdagen kommer næringslivet til AUD MAX for å møte deg. Bli med og opparbeid deg et godt nettverk blant bedriftene som står på stand. Kanskje møter du din fremtidige arbeidsgiver? Messen er åpen fra 12.00-1530.

Happy New year

Godt nyttår!

Karrieresenteret ønsker alle et godt nyttår! Vi har nå åpent igjen. Ta kontakt om du ønsker gjennomgang av CV eller jobbsøknad, intervjutrening eller karriereveiledning. Kom innom U119 eller send en epost til karse@nmbu.no.

Vi starter med drop-in i slutten av januar når de fleste studentene er tilbake igjen.

Dreamjob

Er et av nyttårsforsettene dine å starte jobbsøk? Bli med på Karrieresenterets kurs denne våren!

Dette semesteret tilbyr Karrieresenteret 6 kurs innen jobbsøk, jobbintervju og LinkedIn. Meld deg på og du vil få nyttig informasjon og tips som vil hjelpe deg i jobbjakten.

Her finner du mer informasjon og påmelding!

Vi ses!

Jobb

Hvordan lykkes på jobbintervjuet?

Karrieresenteret gir deg tips til jobbintervjuet. Det  aller viktigste du kan gjøre er å forberede deg godt.

drop-in

Drop-in på SIT (Studentenes Informasjonstorg)

Karrieresenteret har drop-in på SIT hver uke.

• Onsdager fra 10-12
  • Torsdager fra 15.30-17

Kom innom med karriererelaterte spørsmål eller om du ønsker en søknad/CV-sjekk.

jobb

Er du karriereklar?

Karrieresenteret tilbyr mange kurs og har flere tema på Vaffeltorsdag denne høsten. Vi tilbyr kurs i blant annet studieteknikk, jobbsøk, jobbintervju og linkedIn.

For mer informasjon følg denne linken.

Her er Sissel Rogne og Aslak.

NMBU vil alltid være aktuelt sier Sissel Rogne, leder for Havforskningsinstituttet.

I august var NMBU-studentene Aslak Leinebø Seljås og Ida Cathrine Sandli på marin student-bootcamp med Sett Sjøbein. Siste dag på bootcampen deltok de på konferansen Pelagisk arena. Aslak møtte her to tidligere NMBUere, Sissel Rogne og Odd Kristian Dahle. De stilte velvillig opp på et lite intervju med han med tema «Hva kan skje etter NMBU?»

Vaffeltorsdag

Vaffeltorsdag 05.10 Forbered deg til Karrieredagen

Er du litt usikker på hva du skal si til bedriftene, hvordan du tar kontakt og hvilke spørsmål du skal stille? Kom på Vaffeltorsdag. Karrieresenteret gir deg tips til hvordan du kan forberede deg og gi et godt inntrykk på Karrieredagen. Etter foredraget har vi drop-in med CV og søknadssjekk fra 15.30-17 på SiT.