Studentprest

Kontoret finnes i kjelleren til venstre i Urbygningen, vegg i vegg med et stillerom som er åpent for alle. Dette rommet kan brukes av alle som ønsker å be, meditere eller trenger et øyeblikks stillhet.

Hva kan man prate med en prest om?
ALT! Som studentprest skal man være en samtalepartner for alle som trenger noen å prate med om stort eller smått. Studentprestene i Norge har slagordet «Når livet er for stort eller for lite». Ingenting er for stort, og ingenting er for lite til å ta med inn i en samtale med studentpresten. Man kan snakke om alt fra eksamensnerver, studier, død og sorg, til kjærlighet, tro og det å finne sin vei i livet. Studentpresten har taushetsplikt.

Det er også et fokus for studentprestene å markere at alle religioner og alle studenter har rett til religiøs utøvelse. Studentpresten er til stede for alle, også ateister. Det er ikke alltid like lett eller naturlig å snakke med venner og familie. Noen ganger trenger vi en profesjonell person.

Ingrid er ledende studentprest ved NMBU og har fast kontortid torsdager, men kan kontaktes for avtaler andre dager. Sigurd har ikke noe fast kontortid, men tar imot henvendelser for samtaler.

Velkommen til en prat!

Kontortider Ingrid:
Torsdager 09.00-14.00
Men også tilgjengelig for avtaler andre dager. Ta kontakt!

Kontaktinfo:
ingrid.ulvestad.oygard@nmbu.no
+47 95 91 93 18

sigurd.a.bakke@nmbu.no 
+47 99 01 57 90

Published 26. januar 2018 - 14:46 - Updated 22. oktober 2021 - 14:05