Meny
Kontakt SiT
Studentprest

NMBU studentprest

  • Studentprest Sigurd A. Bakke
    Foto
    Canva

Studentprest Sigurd A. Bakke har lang erfaring som prest og profesjonell samtalepartner. Hvis du trenger noen å snakke med, diskutere eller rådføre deg med, er han tilgjengelig for en prat. Kontoret til Sigurd finnes i kjelleren til venstre i Urbygningen, vegg i vegg med et stillerom som er åpent for alle. Dette rommet kan brukes av alle som ønsker å be, meditere eller trenger et øyeblikks stillhet.

Studentprest

Studentpresten ved NMBU har tre hovedoppgaver:

1) Markere at alle religioner og alle studenter har rett til religiøs utøvelse. Studentpresten er tilstede for både muslimer, buddhister, hinduister, kristne, agnostikere og ateister.

2) Være en samtalepartner for alle som trenger noen å prate med om stort eller smått. Med studentpresten kan man snakke om alt fra eksamensnerver, studier, død og sorg, til kjærlighet, tro og det å finne sin vei i livet. Studentpresten har taushetsplikt. 

3) Kirkelige handlinger og gudstjenester. Siste torsdag i måneden holder studentpresten en åpen kveldsmesse i Ås kirke, og av og til er han med på torsdagsmøtene til det kristelige studentlaget på Samfunnet.

Det er ikke alltid like lett eller naturlig å snakke med venner og familie. Noen ganger trenger vi en profesjonell person.

Velkommen til en prat! 

Møtetider: 

Stort sett tilgjengelig på onsdager mellom kl. 11:00-15:00.

Det går også an å avtale et møte en annen dag ved å ringe, tekste eller sende en mail til Sigurd på:

sigurd.bakke@as.kommune.no

Tlf. 990 15 790

Published 26. januar 2018 - 14:46 - Updated 26. mars 2018 - 9:15