Meny
NMBU-student
Ny eksamen og oppmelding
+Meny

Oppmelding til konte/ny eksamen

.

Ny eksamen og oppmelding

Gyldig fravær fra eller strøket til en eksamen
Studenter som har gyldig fravær eller strøk ved siste ordinære eksamen i et emne, kan fra og med våren 2015 melde seg opp til konte/ny eksamen selv via Studweb

Som gyldig fravær regnes dokumentert sykdom eller særskilte forhold rundt egen person. Dokumentasjonen/legeattesten må være levert NMBU innen 5 arbeidsdager etter eksamen. 

Les mer om hvem som har rett til å melde seg til ny eksamen i NMBUs forskrift Ad.35-1 - Oppmelding og avmelding til eksamen

Ikke møtt til eksamen
Dersom du ikke møtte til en eksamen har du ikke rett til konte/ny eksamen i emnet. Du kan kun melde seg opp til ny eksamen ved ordinært tidspunkt for eksamen i emnet.  

Oppmeldingsfrister:
1. oktober - For emner med ordinær eksamen i vårparallellen, juniblokk og augustblokk. Konte/ny eksamen for disse emnene avholdes enten rett før juleferien eller i begynnelsen av januar. Se akademisk kalender
(Avmeldingsfrist 1. november)

1. mars - For emner med ordinær eksamen i høstparallellen og januarblokk. Konte/ny eksamen for disse emnene avholdes i slutten av mai.
(Avmeldingsfrist 1. april)

Hvordan melde seg opp

  • Logg inn på studweb
  • Klikk på Resultater.
  • Bla ned til emne du vil ta konteeksamen i og trykk på "ta emnet på nytt".
  • Legg til vurderingsmelding (det skal ikke være undervisningsmelding tilgjengelig) og velg riktig periode, eksempel 2015-HØST-K.
  • Dersom du ønsker å melde deg til utsatt eller ny eksamen i flere emner, klikk "Resultater" og følg fremgangsmåten en gang til. Hvis ikke, logg ut av StudentWeb.

 

Published 7. mars 2012 - 13:00 - Updated 16. november 2016 - 9:11