+Studier
+Forskning

Handelshøyskolen, NMBU

Handelshøyskolen er NMBUs fagmiljø i bedriftsøkonomi, samfunnsøkonomi, ledelse, entreprenørskap og innovasjon og filosofi og vitenskapsteori.

Studier

Handelshøyskolen utdanner siviløkonomer, samfunnsøkonomer og kandidater i entreprenørskap og innovasjon.

Forskning

Aktuelt

Hva vi kan gjøre med skatteparadiser? Onsdag kan du høre NMBUs skatteprofessor Annette Alstadsæter, Aftenpostens sjefsredaktør og finanspolitisk talskvinne for Arbeiderpartiet i debatt om temaet.
Velkommen til Filosofi-fredag i biblioteket! Hver måned møtes vi til filosofisk refleksjon med inviterte gjester, åpen diskusjon, interessante tema, og ikke minst hjemmebakte sjokoladekjeks.
Samantha Marie Copeland, postdok ved Handelshøyskolen, har vunnet en av to priser for beste avhandling fra Dalhousie University for sin doktorgradsavhandling om serendipity.

Mer fra instituttet

Grønn skattekommisjon foreslår dyrere kjøtt

Grønn skattekommisjon vil at alle norske klimagassutslipp skal prises – inklusive utslipp fra jordbruket. Det kan bety avgift på rødt kjøtt og...

Naturen: De fattiges forsikring

Å bevare skog er ikke bare viktig for å binde karbon og for biodiversitet. For mange fattige familier utgjør høsting av naturressurser opp mot én...

Om instituttet

Introtekst om instituttet

Handelshøyskolen er NMBUs fagmiljø i bedriftsøkonomi, samfunnsøkonomi, ledelse, entreprenørskap og innovasjon og filosofi og vitenskapsteori.

Følg oss på sosiale medier

Kalender

test