Skrivedagen med Skrivesenteret og Universitetsbiblioteket

skrivedag
Kl.
09:00 - 15:00

Stressa før eksamen? Plutselig er det tid for å komme godt i gang igjen, etter det som sikkert blir tidenes Uka i Ås. Skrivesenteret og Universitetsbiblioteket fyller Bikuben med alt vi har av hjelp og råd i oppkjøring til eksamen og oppgaveskriving. Velkommen til en sosial dag med fokus på skriving!

Det blir foredrag om hvordan komme godt i gang, hvordan unngå plagiering, hvordan søke etter og finne den gode vitenskapelige litteraturen, og mye mer. Patentstyret kommer også.

Det blir Sosial skrivelab, en arena for å legge vekk alle forstyrrende elementer og konsentrere seg om lesinga, sammen med andre.

Det blir drop in-hjelp om EndNote, sitering og referanselister/litteraturlister.

Det blir foredrag på engelsk og norsk, og du kan delta på deler av eller hele programmet.

Sett av datoen nå, fullt program annonseres senere.

Velkommen til en sosial dag med fokus på skriving!

Bikuben
Olav Thesens vei 35, Ås