Pusterom: Juletango med Julie & Andreas

Konsert
Kl.
12:15 - 13:00

Konsert med søskenduoen Julie & Andreas som spiller harpe og bandoneon i et nyskapende musikalsk univers.

Med den sjeldne instrumentkombinasjonen av den majestetiske harpen og det røffe bandoneonet har søskenduoen Julie & Andreas gjennom omlag 250 konserter i 16 forskjellige land etablert seg som nyskapende med sitt mangfoldige klangunivers. Etter deres kombinert 10/10 cum laude mastergrader i Rotterdam gav de ut sitt kritikerroste album “With the Sky in Our Hands”, hvor de introduserte en autentisk tangostemme for harpa. Albumet ble premiert i Argentina da de spilte på verdens fremste tangofestival i 2018 og mottok stående applaus fra en fullsatt sal. Med sin siste utgivelse "ENE Sildring" har de etablert seg som musikalske pionerer som komponerer og fremfører underfull nordisk melankolsk glede.

Julie & Andreas har også en forkjærlighet for repertoaret som finnes i julemusikken, og finner mye glede i å årlig lage nye overraskende musikalske arrangementer på kjente og ukjente perler. På denne konserten vil en få høre flere av disse, med innslag av duoens egne låter og tangoarrangement. Harpens dype basstrenger og svømmende glissandoer skaper en fredfull ramme hvor publikum kan finne ro og nyte en stemningsfull konsert.

Pusterom er en arrangementserie hvor Universitetsbiblioteket inviterer til musikk og små foredrag fra studenter og ansatte ved NMBU, og andre flinke folk.

Vi serverer kaffe, te og snacks, ta gjerne med matpakka.

Arrangementet er støttet av Velferdsutvalget ved NMBU.

Åpent for alle, gratis inngang.

NMBU Universitetsbiblioteket Veterinærbygningen
Campus Ås