Pusterom: konsert med Therése Thylin og KIT TRIO

Konsert
Kl.
12:15 - 13:00

Therése Thylin og KIT TRIO vil gi oss en konsert med musikk av Edvin Østergaard (NMBU).

KIT trio er: Therése Thylin: mezzosopran, Isa Caroline Holmesland: fiolin/bratsj og Kaja Fjellberg Pettersen: cello.

De tre musikerne har sin bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole, Institutt for musikk i Trondheim og Operahøgskolen i Oslo.

Siden 2016 har trioen spilt en rekke konserter, både i Norge og Sverige. Trioens mål er å møte mennesker der de er med musikken, og de har spilt konserter på alt fra brygger i Lofoten, små kirker og på bistroer – steder de kan komme så nært publikum som mulig.

Pusterom er en arrangementserie hvor Universitetsbiblioteket inviterer til musikk og små foredrag fra studenter og ansatte ved NMBU, og andre flinke folk.

Vi serverer kaffe, te og snacks, ta gjerne med matpakka.

Arrangementet er støttet av Velferdsutvalget ved NMBU.

Åpent for alle, gratis inngang.

NMBU Universitetsbiblioteket Veterinærbygningen
Campus Ås