Pusterom: Naturen som lykkepille

Kl.
12:15 - 13:15

Hva gjør naturen for oss? Hvordan er naturen til hjelp – og når er den ikke er til hjelp? Velkommen til Pusterom med psykolog og utelivsentusiast Johanne Refseth.

Johanne Refseth  er psykologen som kurerte sin egen kjærlighetssorg ved å bli en utesovende friluftselsker med hang til kaffebål og mosegrodde skoger. Etter denne opplevelsen begynte hun å lete etter fakta bak magien: Hvorfor ble livets nedturer enklere når de ble servert med novemberskog og fiskestang? Hva sier forskningen og hvordan linker dette til problemene vanlige folk har?

Forklart med furubål, soloppganger og nyfisket ørret forteller Refseth hvordan du kan komme i kontakt med deg selv igjen. Om hvordan du kan bli kvitt fysiske problemer ved å føle følelsene dine og hvordan du kommer rundt destruktive tankemønster, ødeleggende vaner og kan bli et helt menneske igjen.

Johanne Refseth. Gjengitt med tillatelse.

Johanne Refseth er utdannet psykolog og driver instagramkontoen @psykolog.med.sovepose. Hun har nylig utgitt bestselgeren "Psykolog med sovepose".

Arrangementet er en del av Psykisk helse-uka på NMBU og er støttet av Velferdsutvalget ved NMBU.

Vi serverer kaffe, te og snacks, ta gjerne med matpakka.

Åpent for alle, gratis inngang.

Pusterom

Pusterom er en arrangementserie hvor Universitetsbiblioteket inviterer til musikk og små foredrag fra studenter og ansatte ved NMBU, og andre flinke folk.

NMBU Universitetsbiblioteket Veterinærbygningen
Elizabeth Stephansens vei 15, Ås