Pusterom: «Høyr, mitt hjarta»

Konsert
Kl.
12:00 - 12:45

Trenger du en pause fra studie- og arbeidshverdagen? Nå har du muligheten til å høre musikk og diktopplesning av komponist Edvin Østergaard, lyriker Åsmund Bjørnstad og tre sangere fra Nordic Voices vokalensemble.

I dette pusterommet vil dere høre en vokaltrio fremføre Aus der ersten Duino Elegie (2019), skrevet av Edvin Østergaard med tekst av Rainer M. Rilke, gjendiktet av Åsmund Bjørnstad. Edvin Østergaard er komponist og professor ved NMBUs lærerutdanning, mens Åsmund Bjørnstad er forfatter og NMBU-professor emeritus i planteforedling. Musikken er komponert for og fremføres av sangerne Tone E. Braaten, Ebba Rydh og Per Kristian Amundrød, alle tre med lang fartstid i Nordic Voices.

Pusterom er en arrangementserie hvor Universitetsbiblioteket inviterer til musikk og små foredrag fra studenter og ansatte ved NMBU.

Vi stiller også med kaffe, te og noe å bite i.

Velkommen!
NMBU Universitetsbiblioteket Veterinærbygningen