Campusutvikling og bibliotek

Hendelse avsluttet
Kl.
13:00 - 14:30

NMBU Universitetsbiblioteket inviterer deg til velkomstforedrag med Erling Dokk Holm og spennende presentasjoner og utstilling av studentprosjekter ved Fakultet for Realfag og Teknologi, NMBU.

Vår nye kollega Erling Dokk Holm, vil forelese om campusutvikling og universitetsbibliotekets rolle som offentlig rom.

Martin Ebert og studenter i faget Byggeteknikk og arkitektur, vil presentere sine prosjekter om bibliotek.

Erling Dokk Holm er tidligere førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, men er nå nylig ansatt som førsteamanuensis ved Fakultet for Landskap og Samfunn ved NMBU.Hans forskning de siste årene har kretset rundt spørsmål om urban vekst og byers sosiale, økonomiske og kulturelle liv.

Martin Ebert er førsteamanuensis ved Fakultet for Realfag og teknologi ved NMBU.
Han er ekspert på bygningshistorie og bygningsplanlegging.

Lett servering!
Arrangementet er gratis og krever ikke påmelding.

Arrangementet på Facebook

Velkommen!