Planlegger du en boklansering eller andre arrangement til høsten?

Vi har scene og nytt teknisk utstyr til gjennomføringen. I første omgang er dette et tilbud for studenter og ansatte ved NMBU.

Film om det nye universitetsbiblioteket i Veterinærbygningen.

Eksempler på arrangement som kan egne seg i lokalene:

• Boklanseringer
  • Foredrag og debatter om aktuelle tema
  • Formidling av innhold i egen master/Phd
  • Science stand-up
  • Feiring av publikasjoner o.l.

Kapasitet

Bibliotekrommet kan tilpasses ulike typer arrangement med stoler og bord og har plass til ca. 50 personer.

Det er også mulig å streame arrangement fra våre lokaler.

Arrangementene og antall deltakere må tilpasses gjeldende nasjonale og lokale smittevernstiltak for Covid-19.

Universitetsbiblioteket Veterinærbygningen

NMBU UB

Teknisk utstyr

Den som leier bibliotekrommet, kan bruke bibliotekets tekniske utstyr. Universitetsbiblioteket kan gi teknisk hjelp til dette før gjennomføringen av arrangementet.

Markedsføring

Arrangøren må selv stå for hovedmarkedsføringen, men Universitetsbiblioteket kan være behjelpelige med å legge ut informasjon og dele arrangementet på bibliotekets nettside og i sosiale medier.

Servering

Vi har en egen kjøkkenkrok og langbord i biblioteket som egner seg for servering av mat og drikke.

Den som leier lokalene må selv møblere (sette opp stoler, bord mv.) og pynte rommet, bestille mat og drikke, samt rydde etter gjennomført arrangement.

Universitetsbiblioteket Veterinærbygningen

NMBU UB

Høres dette interessant ut? Kontakt oss gjerne for en prat!

Send e-post til: hilde_kristin.langsholt@nmbu.no eller lisbeth.andreassen@nmbu.no for spørsmål, omvisning og booking av lokaler.

Published 4. juni 2021 - 11:19 - Updated 4. juni 2021 - 11:58