Universitetsbibliotekene på Tårn og Adamstuen på flyttefot

Universitetsbibliotekets avdelinger på Adamstuen og i Tårnbygningen skal snart flytte inn i nye lokaler i Veterinærbygningen. Mange tusen bøker skal pakkes ned i esker. Derfor stenges de to avdelingene ned fra 16. desember (Tårnbygget) og 21. desember (Adamstuen) til ca. midten av februar. Biblioteket på Sørhellinga holder åpent. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt nye bibliotek i 2021!

Universitetsbibliotekene på Tårn og Adamstuen på flyttefot

Bruk biblioteket på Sørhellinga i flytteperioden

Den trykte samlingen av bøker og tidsskrifter på Adamstuen og Tårn vil være utilgjengelig til biblioteket åpner, ca. i midten av februar. Biblioteket på Sørhellinga holder åpent, og der kan du låne og levere bøker som vanlig. Det er mulig å bestille bøker og artikler fra andre bibliotek (fjernlån) i biblioteksbasen Oria. Bøker vil kunne hentes på Sørhellinga. Det vil ikke bli sendt ut purringer i januar og februar.

Tilgang til digitale tjenester og veiledning i flytteperioden

Ønsker du digital veiledning i flytteperioden, ber vi deg om å kontakte oss på e-post: biblioteket@nmbu.no

Vi minner også om at studenter og ansatte har tilgang til e-bøker, tidsskriftartikler, databaser og andre elektroniske ressurser i Oria, via tilgang hjemmefra .

Digitale kurs vil gå som normalt, følg kurskalenderen .

Noe du lurer på?

Kontakt oss gjerne på e-post: biblioteket@nmbu.no

Nyheter vil bli publisert på hjemmesiden vår.

Published 7. desember 2020 - 10:00 - Updated 7. desember 2020 - 11:14