Open Access uka 2020

19. - 23. oktober er det klart for en ny runde med den internasjonale open access uka. I år har flere institusjoner lagt opp til digitale program hvor de som ønsker kan melde seg på. De av oss ved Universitetsbiblioteket som jobber med Open Access har meldt oss på foredragene utviklet av Universitetet i Stavanger og Universitetet i Sørøst-Norge.

Blant foredragholderne finner man blant annet Kenneth Ruud (professor og prorektor ved UiT, og sentral forkjemper for åpen forskning i Norge), Jon Øygarden Flæten (seniorrådgiver i Norges Forskningsråd) og Torger Kielland (forfatter av rapporten "Rettighets- og lisensspørsmål ved åpen publisering).

Mer informasjon om programmet - samt påmeldingslenke

NMBU Universitetsbiblioteket inviterer også til infomøter om de ulike publiseringsavtalene NMBU tar del i. Disse vil være på Zoom, og gjennomføres både på norsk og engelsk. Tidspunkt (og lenke) vil legges ut i intranettkalenderen så snart dette er avklart.

Published 13. oktober 2020 - 15:05 - Updated 13. oktober 2020 - 15:07