Vi åpner Take away-bibliotek!

Tilbud til hvem?

Dette er et tilbud for studenter og ansatte ved NMBU.

Hvor kan du låne bøker?

Tilbudet gjelder for utlånsstedene i Tårnbygningen, Sørhellinga og Adamstuen.

Slik bestiller du bøker:

• Søk opp boken du ønsker å bestille i nmbu.oria.no og sjekk om den er tilgjengelig ved NMBU.

• Send bestillingen på e-post til biblioteket (biblioteket@nmbu.no).
  • Du vil få en e-post når boka er klar til avhenting, med beskjed om hvor, hvordan og når boken skal hentes.
    NB: Det er viktig å hente boka på avtalt tid.
  • Hvis det er stor pågang håper vi du har forståelse for at det kan ta litt tid før du får det du har bestilt.

Slik henter du:

•  Utlevering av bøkene vil foregå ved hver avdeling, tirsdag og torsdag mellom klokken 11 og 13.

•  Bøkene vil bli lagt i en pose som blir leveret til deg av en bibliotekansatt utenfor biblioteket.

•  Dersom du ikke kan hente, må du gi beskjed til biblioteket på telefon.

•  Husk å holde avstand til andre når du henter bøkene.

Har du luftveissymptomer, eller er i karantene kan du ikke hente bestilt materiale. Du kan få noen andre til å hente for deg etter avtale med biblioteket.

Bøkene er håndtert etter gjeldende smittevernregler.

Slik leverer du bøker:

• På grunn av smittevernhensyn kan du levere bøkene tirsdag og torsdag mellom klokken 11 og 13.

• Vi ønsker at du leverer bøkene i innleveringskassene utenfor bibliotekene. Det står også en innleveringskasse i Urbygningen.

• Husk at du må ha kort og kode for å komme inn i bygningene, men det er dessverre ikke mulig for studenter å komme inn i bygningen før etter sommeren.

• Kontakt  biblioteket på e-post (biblioteket@nmbu.no)  eller telefon før du leverer.

• Det blir ikke sendt ut purringer.

Har du spørsmål?
Send oss en e-post: biblioteket@nmbu.no

Telefonnummer:
Biblioteket i Tårnbygningen, Campus Ås: 67230400
Sørhellinga biblioteket, Campus Ås: 67230402
Biblioteket på Adamstuen: 67230440

Takk for at du overholder smittevernstiltakene!

Published 4. mai 2020 - 12:28 - Updated 26. juni 2020 - 10:03