Stengt bibliotek – åpne bibliotektjenester

Digitale ressurser

Våre fysiske samlinger er ikke tilgjengelige for tiden, men som student og ansatt ved NMBU får du tilgang til digitale ressurser hjemmefra

Her er noen nyttige ressurser for deg som studerer hjemmefra:

• I Oria finner du e-bøker, artikler, tidsskrifter og studentoppgaver. Trenger du søkehjelp kan du spørre biblioteket. Se kontaktinfo litt lenger ned på siden.
  • Søk i databaser hvis du ønsker å søke med større presisjon innenfor et fagfelt. I databasene finner du blant annet et stort antall vitenskapelige artikler.

Veiledning og hjelp fra biblioteket

For hjelp og veiledning i litteratursøk, referansehåndtering og EndNote, kontakt oss gjerne på e-post: Biblioteket@nmbu.no . Vi svarer så fort vi kan.

Retur av lån og purringer

Hvis du har lånt bøker, kan du beholde disse inntil vi åpner biblioteket igjen. I denne perioden blir dine lån automatisk fornyet, og vi sender ikke ut purringer.

Fjernlån og reservasjoner

Vi forsøker å skaffe det meste av elektroniske artikler. Vi har stengt for bestillinger og henting av materiale fra våre samlinger. Har du en bok på hentehyllen kan denne hentes når vi åpner igjen. Vi kan ikke bestille bøker fra andre bibliotek i denne perioden.

Published 19. mars 2020 - 14:26 - Updated 25. mars 2020 - 10:17