Campusutvikling og bibliotek

Onsdag 22. mai, kl. 13- ca. 14.30, «Biblioteket» i Bioteknologibygningen.

Vår nye kollega Erling Dokk Holm, vil forelese om campusutvikling og universitetsbibliotekets rolle som offentlig rom.

Martin Ebert og studenter i faget Byggeteknikk og arkitektur, vil presentere sine prosjekter om bibliotek sammen med en utstilling av tegningene.

Erling Dokk Holm er tidligere førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, men er nå nylig ansatt som førsteamanuensis ved Fakultet for Landskap og Samfunn ved NMBU. Hans forskning de siste årene har kretset rundt spørsmål om urban vekst og byers sosiale, økonomiske og kulturelle liv.

Martin Ebert er førsteamanuensis ved Fakultet for Realfag og teknologi ved NMBU. Han er ekspert på bygningshistorie og bygningsplanlegging.

Det vil bli lett servering. Meld dere gjerne på vårt arrangement på Facebook, så vet vi hvor mange vil skal beregne til.

Arrangementet er gratis. Velkommen!

Published 15. mai 2019 - 10:29 - Updated 15. mai 2019 - 10:41