Åpningstider i påsken

Hovedbiblioteket og biblioteket på Adamstuen vil ha åpent i påskeuka.
God påske!

Kunnskapsfrokost: Think- Check- Submit

Kunnskapsfrokosten, tirsdag 2. april, handler om publisering.
Vi viser deg hvordan du finner de seriøse tidsskriftene og hvordan du unngår å publisere i de useriøse.

Avtale med Wiley på plass

Unit melder at avtale med forlaget Wiley nå er på plass, og at både åpen publisering og lesetilgang er sikret.

Ingen forlengelse av tidsskriftavtalen med Elsevier

Tidsskriftavtalen med forlaget Elsevier for 2019, som Unit forhandler fram på vegne av norske forskningsinstitusjoner, ble ikke forlenget fordi forlaget ikke oppfyller kravene fra Norge om åpen tilgang til forskningsartikler.

Forhandlinger om tidsskriftavtaler 2019

I likhet med andre universitet og høgskoler kan NMBU miste tilgangen til elektroniske tidsskrift fra flere store forlag fra 01.01.19.

Rapport - Biblioteket som læringsrom

Høsten 2017 gjennomførte NMBU Universitetsbiblioteket en brukerundersøkelse blant studentene ved NMBU om deres bruk av de fysiske biblioteklokalene.

Scopus

Universitetsbiblioteket kan tilby studenter og ansatte tilgang til Scopus.