Åpen dag 7. mars 2019

Lurer du på hvordan det er å være student ved NMBU?

7. mars inviterer vi til Åpen dag! Sett av dagen og bli kjent med oss. Her vil du få studieveiledning, inspirasjonsforedrag og omvisning på campus.

 

Åpen dag 7. mars 2019

Torsdag 7. mars 2019 åpner NMBU dørene for alle som vil høre mer om studiene våre, og som lurer på hvordan det er å være student. Vi vil informere om både bachelor- og mastergradstilbudene våre. Du vil få møte studieveiledere og studenter som kan svare deg på dine spørsmål. Benytt sjansen til å spørre om alt du lurer på. Åpen dag arrangeres hovedsaklig for elever i videregående skole, men vi ønsker også velkommen til andre interesserte.

Under Åpen dag er det flere ting som skjer parallellt og når du ankommer NMBU, campus Ås står vi klare i Bioteknologibygningen for å gi deg mer detaljert informasjon om programmet. Du kan delta på omvisninger, besøke de ulike fakultetene på stand, høre faglige foredrag og selvfølgelig får du orientering om de ulike studieretningene. Vi gleder oss til å se deg!

Program campus Ås finner du her

Påmelding gjør du her


For de som er interessert i dyrepleier- og veterinærstudier blir det satt opp buss fra campus Ås til campus Adamstuen kl 11.30 med retur kl 15.30. Det er også mulig å møte opp direkte på Adamstuen.

Program for campus Adamstuen finner du her

Påmelding gjør du her

 

Praktisk informasjon

Registrering
Alle besøkende må registrere seg mellom 08.30 og 09.30 i Bioteknologibygget på NMBU, Campus Ås. Her vil du få utdelt detaljert program for dagen. 

Adkomst
Her finner du informasjon om hvordan du kommer deg til Ås med buss, tog og bil. Studentambassadører står på Ås stasjon og Korsegården mellom 08.30 og 09.15 og viser vei til Åpen dag. 

Parkering
Det blir parkering på Lillebrand, ved GG-hallen/Eika sportsenter. Se etter skilting

Mat og drikke
Mat og drikke kan medbringes eller kjøpes i våre kantiner. 


Kontaktinformasjon
Kontakt Johan Berlin v/NMBU dersom du har spørsmål vedrørende Åpen dag.
E-post:  johan_daniel.berlin@nmbu.no
Tlf: 67 23 02 11

 

Kart
Se kart over Campus Ås
Se kart på Google maps - Campus Ås
Se kart over Campus Adamstuen

 

Åpen dag 2017
Foto
Håkon Sparre

 

Åpen dag 2017
Foto
Håkon Sparre
Published 9. desember 2013 - 14:00 - Updated 27. February 2019 - 13:39